Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g31g20kcal0.3g4.1g0.3g0.8g
Maitorahka, Valio, 0,378g51kcal8.6g3.3g0.2g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g173kcal18.8g21.4g1g1.6g
Valittu annoskoko127g86kcal9.4g10.7g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna64g43kcal4.7g5.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.4g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86235