Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g13g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Herkkusieni 14g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria50g55kcal10.5g0g1.3g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g165kcal23.2g6.6g4.4g1.8g
Valittu annoskoko127g83kcal11.6g3.3g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g41kcal5.8g1.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604