Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g25g88kcal3.2g17.4g0.5g0.8g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%9g16kcal0.6g0.1g1.4g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g309kcal18.6g37g9.4g2.8g
Valittu annoskoko128g155kcal9.3g18.5g4.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g77kcal4.7g9.3g2.4g0.7g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145