Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi2.6g5.5kcal0.2g1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Hirvenjauheliha oma saalis18g20kcal3.9g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g135kcal9.6g13g5g2.2g
Valittu annoskoko128g68kcal4.8g6.5g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g34kcal2.4g3.3g1.3g0.6g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5.1g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467