Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)28g18kcal0.9g1.3g1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g7.3g23kcal0.7g3.8g0.4g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g329kcal29g13.2g17.2g2.4g
Valittu annoskoko128g165kcal14.5g6.6g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g82kcal7.3g3.3g4.3g0.6g
Arvot/100g100g129kcal11.4g5.2g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675