RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 70g76kcal13.4g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 28g46kcal0.8g0.8g4.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g7g19kcal0.6g3.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g294kcal30.6g9.4g13.6g2.6g
Valittu annoskoko128g147kcal15.3g4.7g6.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna64g74kcal7.7g2.4g3.4g0.7g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489