Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g140kcal10.6g8.8g6.8g3.2g
Valittu annoskoko128g70kcal5.3g4.4g3.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g35kcal2.7g2.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.4g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515