Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)10g27kcal3g0g1.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g28g104kcal2.4g17.7g2.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g418kcal26g41.6g16.8g1.6g
Valittu annoskoko128g209kcal13g20.8g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna64g105kcal6.5g10.4g4.2g0.4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768