Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g35g123kcal4.6g24.4g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)35g32kcal5.7g0.5g0.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g28g24kcal0.4g1.2g2g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g42kcal3.2g0g3.2g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g513kcal28.2g53.8g20.2g3.2g
Valittu annoskoko128g257kcal14.1g26.9g10.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g128kcal7.1g13.5g5.1g0.8g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21.1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686