Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g55g69kcal2.7g1.5g5.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g33g118kcal9.2g0.7g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.3g18kcal0.7g2.9g0.4g0.6g
Ruisjauho Pirkka10g30kcal1g6g0.2g1.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g542kcal33.4g23.2g35.4g4.2g
Valittu annoskoko128g271kcal16.7g11.6g17.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna64g136kcal8.4g5.8g8.9g1.1g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368