Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus55g16kcal1.1g2.7g0.2g1.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)55g61kcal12.6g0g1.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto11g36kcal3g0g2.6g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g290kcal33.8g6.2g14.4g3.2g
Valittu annoskoko128g145kcal16.9g3.1g7.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g73kcal8.5g1.6g3.6g0.8g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890