Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g37g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g272kcal23.8g5.4g16.6g0.6g
Valittu annoskoko128g136kcal11.9g2.7g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g68kcal6g1.4g4.2g0.2g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.1g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822