Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät.

Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot.

Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre, sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta.

Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 - 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 1022 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lehtiselleri 5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pikkuporkkanat, pakaste (Rainbow), annos 200g6.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Pakastemaissi, Kesäpöytä4.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5% (Kraft)6.3g6.9kcal0.8g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g104kcal7.6g9.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko128g52kcal3.8g4.9g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g26kcal1.9g2.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g41kcal3g3.8g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263515