PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 72g28kcal0.2g5.1g0.1g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g7.7g42kcal0g0g4.6g0g
Maito, Kevyt4.9g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g374kcal8.4g50.6g13.8g6g
Valittu annoskoko128g187kcal4.2g25.3g6.9g3g
Annoskoko puolitettuna64g94kcal2.1g12.7g3.5g1.5g
Arvot/100g100g147kcal3.3g19.8g5.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219