Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g27g22kcal0.4g1.8g1.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.5g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g7.2g20kcal1.4g0.1g1.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g16g56kcal1.1g12.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g365kcal16.6g30.4g19.6g1.2g
Valittu annoskoko128g182kcal8.3g15.2g9.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g91kcal4.2g7.6g4.9g0.3g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924