Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali40g8.5kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g38g103kcal6.5g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g354kcal17.8g4.4g29g1.8g
Valittu annoskoko128g177kcal8.9g2.2g14.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g89kcal4.5g1.1g7.3g0.5g
Arvot/100g100g139kcal7g1.7g11.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459