Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja50g17kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Marenki 15g41kcal0.8g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g558kcal4g53g35.8g3.2g
Valittu annoskoko128g279kcal2g26.5g17.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g140kcal1g13.3g9g0.8g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218