Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 67g19kcal0.8g2.7g0.1g1.4g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g273kcal16g7g19.2g3.2g
Valittu annoskoko128g137kcal8g3.5g9.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g68kcal4g1.8g4.8g0.8g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89878