Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)16g38kcal2.7g0g3.1g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)15g9kcal0.2g1.3g0.3g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g15g6.1kcal0.3g1g0.1g0.2g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 2g12kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 39g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.9g15kcal1.1g0g1.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g16g55kcal2g10.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g346kcal17g34.8g15.6g1.2g
Valittu annoskoko128g173kcal8.5g17.4g7.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g87kcal4.3g8.7g3.9g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255