Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke16g16kcal2.9g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g24g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g121kcal7.6g14.4g3g1.2g
Valittu annoskoko128g60kcal3.8g7.2g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g30kcal1.9g3.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736