Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 166g590kcal0.5g0g66.4g0g
Sokeri 212g860kcal0g211.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu169g214kcal18.6g0.5g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.4g1.9g5.7g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe83g307kcal3.2g68.1g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Vesi249g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten42g137kcal9.8g18.7g8.7g4.6g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g166g507kcal16.1g101.8g3.3g24.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g6450kcal130.6g1054g195.4g69g
Valittu annoskoko1270g3225kcal65.3g527g97.7g34.5g
Annoskoko puolitettuna635g1613kcal32.7g263.5g48.9g17.3g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182