Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g502g121kcal9g15.1g2.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 502g1657kcal10g15.1g175.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g3705kcal45.2g86.4g357.6g29g
Valittu annoskoko1270g1852kcal22.6g43.2g178.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna635g926kcal11.3g21.6g89.4g7.3g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750