Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200g346kcal15.2g4.6g30g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g69.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi200g899kcal13g119.9g42g6.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton80g576kcal0g0g63.9g0g
Mangosose, Piltti250g150kcal1g37.5g1g2.5g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g6272kcal119g530.6g414.6g17.4g
Valittu annoskoko1270g3136kcal59.5g265.3g207.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna635g1568kcal29.8g132.7g103.7g4.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199