Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g104g573kcal1g1g62.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g63kcal1.8g11.5g0.4g2.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 92g279kcal8g50.8g1.7g12.7g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.9g1.3g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 417g135kcal12.1g8.3g2.5g14.6g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g83g283kcal17.9g0.8g23.3g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 167g56kcal5.1g8.2g0.2g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g3982kcal150.8g324g212.6g72.2g
Valittu annoskoko1270g1991kcal75.4g162g106.3g36.1g
Annoskoko puolitettuna635g996kcal37.7g81g53.2g18.1g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439