Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen94g675kcal0.9g0.9g75g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g875g298kcal1.8g62.1g2.6g15.8g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g63g235kcal0.1g58.8g0g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g3939kcal22.4g594.6g157.4g37.2g
Valittu annoskoko1270g1969kcal11.2g297.3g78.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna635g985kcal5.6g148.7g39.4g9.3g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748