Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 277g93kcal1.9g15.3g0.3g3.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g178g1065kcal42.6g11.7g95.8g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g277g166kcal27.7g11.9g0.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g5.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.5g10kcal0.3g2.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)17g1.7kcal0.2g0g0.1g14.1g
Kananmuna kuoreton 510g728kcal63.8g1.5g52.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g4128kcal273g85g298.6g36g
Valittu annoskoko1270g2064kcal136.5g42.5g149.3g18g
Annoskoko puolitettuna635g1032kcal68.3g21.3g74.7g9g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500