Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2941g6513kcal514.7g0g500g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5147g929kcal28.8g128.7g20.6g36g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss294g985kcal64.7g0.3g82.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1471g4855kcal29.4g44.1g514.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g147g565kcal48.5g0g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27693kcal1372.2g346.2g2317.8g72g
Valittu annoskoko10000g13847kcal686.1g173.1g1158.9g36g
Annoskoko puolitettuna5000g6923kcal343.1g86.6g579.5g18g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134