Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1034g1624kcal225.5g0g73.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena38g143kcal0.4g34.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 8.3g18kcal2.5g0.5g0.6g0.1g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3759kcal465.8g93g153g16.6g
Valittu annoskoko1272g1879kcal232.9g46.5g76.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna636g940kcal116.5g23.3g38.3g4.2g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449