Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 565g1252kcal98.9g0g96.1g0g
Kananmuna kuoreton 178g254kcal22.2g0.5g18.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g162g189kcal4.5g6.5g16.2g0g
Edamer Viipale, annos 18g162g520kcal40.4g3.2g38.8g0g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaatti 121g28kcal0.7g4.2g0.4g1.7g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4574kcal338.6g42.4g340g7g
Valittu annoskoko1272g2287kcal169.3g21.2g170g3.5g
Annoskoko puolitettuna636g1143kcal84.7g10.6g85g1.8g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249