Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g60g210kcal7.8g42.1g0.8g3.2g
Tattarijauho, Vijatuote48g168kcal6.3g33.7g0.7g2.5g
Kaurahiutale 96g360kcal13.9g54.8g7g9.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g313g1063kcal6.3g243.8g5.3g21.9g
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4615kcal69.6g758.2g136.2g78.6g
Valittu annoskoko1272g2307kcal34.8g379.1g68.1g39.3g
Annoskoko puolitettuna636g1154kcal17.4g189.6g34.1g19.7g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041