Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)13g71kcal0.1g0.1g7.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai131g458kcal15.7g92.8g2.7g3.9g
Sokeri85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu231g291kcal25.4g0.7g20.8g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus60g193kcal6.6g38.5g1g4.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen752g248kcal24.8g36.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3210kcal145.2g507.8g64.4g17.4g
Valittu annoskoko1272g1605kcal72.6g253.9g32.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna636g803kcal36.3g127g16.1g4.4g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230