Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.7g0.5g17g0g
Sokeri 85g347kcal0g85.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g229kcal7.8g46.4g1.4g2g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 201g266kcal5.3g6.4g24.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl201g683kcal4g6g70.3g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Mansikka 502g234kcal2.5g42.2g1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4381kcal81.2g469.4g227.6g23g
Valittu annoskoko1272g2190kcal40.6g234.7g113.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna636g1095kcal20.3g117.4g56.9g5.8g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709