Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Rypsiöljy 67g595kcal0g0g67.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 71g515kcal0g0.2g58.2g0g
Sokeri 127g515kcal0g126.8g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g224g856kcal4g209.3g0.9g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g312g125kcal1.6g31.2g1.6g1.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g538kcal18.8g5.9g48.4g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g120g218kcal17.1g8.5g12.8g72.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g300kcal0.1g73.1g0g1.3g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g7818kcal125g916.6g411.8g151.6g
Valittu annoskoko1272g3909kcal62.5g458.3g205.9g75.8g
Annoskoko puolitettuna636g1955kcal31.3g229.2g103g37.9g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255