Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2830g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 818g2465kcal0.8g605.8g0g0g
Hiiva 157g117kcal20.6g1.7g0.6g10.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 786g2390kcal68.8g435.5g14.9g109.3g
Grahamjauho 1572g5156kcal166g954.4g34.6g155.7g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g3774g13208kcal509.4g2475.5g109.4g207.5g
Suola, annos 3g63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46672kcal1531.2g8945.8g319g966.6g
Valittu annoskoko10000g23336kcal765.6g4472.9g159.5g483.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11668kcal382.8g2236.5g79.8g241.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646