Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio4717g3066kcal471.7g198.1g14.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1509g640kcal148.1g6g1.5g0g
Mansikka 3774g1756kcal18.9g317g7.5g71.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10923kcal1277.4g1042.2g46.4g143.4g
Valittu annoskoko10000g5461kcal638.7g521.1g23.2g71.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2731kcal319.4g260.6g11.6g35.9g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191