Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g2200g3740kcal440g0g220g0g
Peruna, uusi 1634g1271kcal27.6g263.1g3.3g16.3g
Sipuli kuivattu 63g171kcal6.6g22.1g1g22g
Keittojuurekset, apetit1257g327kcal11.3g60.3g3.8g28.9g
Vesi, vesijohtovesi 4714g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g69g173kcal4.1g5.9g14.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g47g153kcal4.7g23.6g4.7g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11670kcal988.6g750g494.6g143.8g
Valittu annoskoko10000g5835kcal494.3g375g247.3g71.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2918kcal247.2g187.5g123.7g36g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125