Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g313g203kcal34.4g13.1g0.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g500g170kcal1g35.5g1.5g9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g251kcal0g61.2g0g1.1g
Kerma, ruoka 15% Flora125g188kcal2g4.4g18.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Rusina 75g219kcal2.1g45.1g0.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g2864kcal107.2g437.6g66.4g34.8g
Valittu annoskoko1274g1432kcal53.6g218.8g33.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna637g716kcal26.8g109.4g16.6g8.7g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313