Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 700g443kcal21g33.6g24.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g91g291kcal10g58.2g2g10g
Vehnäjauho, sunnuntai182g637kcal21.8g129.1g3.8g5.5g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 164g206kcal18.1g0.4g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g5282kcal143.4g443.2g330g31g
Valittu annoskoko1274g2641kcal71.7g221.6g165g15.5g
Annoskoko puolitettuna637g1321kcal35.9g110.8g82.5g7.8g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197