Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g843g2951kcal101.2g548g18.5g75.9g
Oliiviöljy 141g1243kcal0g0g140.5g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.2g0.3g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 234g51kcal0.7g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g8610kcal212.6g1121.8g318.6g154.6g
Valittu annoskoko1274g4305kcal106.3g560.9g159.3g77.3g
Annoskoko puolitettuna637g2153kcal53.2g280.5g79.7g38.7g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761