Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore421g131kcal2.9g23.2g0.4g5.9g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Sokeri179g727kcal0g178.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g534g2027kcal37.9g268.3g86.4g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g5769kcal81.6g940.6g173.6g31g
Valittu annoskoko1274g2885kcal40.8g470.3g86.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna637g1442kcal20.4g235.2g43.4g7.8g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847