Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl142g1275kcal0g0g141.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu142g113kcal2.5g25.2g1.1g2.8g
Currytahna punainen283g737kcal5.9g25.8g68g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g151g157kcal11.9g24.6g0.9g3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g378g363kcal15.9g64.2g0.8g18.5g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g3777g6610kcal56.7g94.4g661g0g
Katkarapu 5099g3488kcal736.3g0g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25501kcal1659.2g471.2g1859.2g49.6g
Valittu annoskoko10000g12751kcal829.6g235.6g929.6g24.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6375kcal414.8g117.8g464.8g12.4g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666