Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1200g1657kcal225g0g84g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 45g31kcal0.6g5.1g0.6g1.8g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Valkopippuri 15g43kcal1.6g6.4g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g3546kcal457.6g34.4g170.8g19.4g
Valittu annoskoko1275g1773kcal228.8g17.2g85.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna638g887kcal114.4g8.6g42.7g4.9g
Arvot/100g100g139kcal17.9g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395951