Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 784g5685kcal9.3g3.1g637.1g0g
Tattarijauho, Myllynparas408g1386kcal53g275.1g6.9g21.6g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 376g1297kcal20.7g286.6g4.5g4.7g
Leivinjauhe 31g55kcal1.6g11.8g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 2508g879kcal115.9g48.9g7.5g62.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g940g1505kcal159.9g9.4g84.6g0g
Kananmuna kuoreton 1035g1476kcal129.3g3.1g106g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1254g1756kcal35.1g81.5g150.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1567g1006kcal50.2g75.5g54.9g0.2g
Kaurajauho 345g1290kcal50g196.6g25.2g34.5g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 752g536kcal22.6g36.1g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33740kcal1295.2g2055.4g2220.6g247.8g
Valittu annoskoko10000g16870kcal647.6g1027.7g1110.3g123.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8435kcal323.8g513.9g555.2g62g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712