Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 656g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit109g28kcal1g5.2g0.3g2.5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow88g70kcal3.7g11.4g0.8g2.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g175g243kcal33.2g0g12.2g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Ketsuppi, Felix26g24kcal0.3g5.5g0.1g0g
Makaroni, tumma 24g87kcal3.2g15.8g0.7g1.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 66g47kcal1.2g9.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2555g1076kcal87g108.8g28.8g19.6g
Valittu annoskoko1278g538kcal43.5g54.4g14.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna639g269kcal21.8g27.2g7.2g4.9g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167