Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g350g263kcal59.5g0g2.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g438g298kcal7g65.2g0.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g219g131kcal2.2g9.8g8.8g1.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g263g79kcal5.3g7.9g1.1g6.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g8.7g19kcal1.5g1.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2555g1579kcal151g168.8g27.8g15.8g
Valittu annoskoko1278g789kcal75.5g84.4g13.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna639g395kcal37.8g42.2g7g4g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556