Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.5g7.1kcal0.4g0g0.6g0g
Sokeri 125g507kcal0g124.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Mustikka, Pakkasmarja500g167kcal2.5g32g3g16.5g
Marenki 150g412kcal7.6g93.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2555g5585kcal41g530.8g357.4g33g
Valittu annoskoko1278g2793kcal20.5g265.4g178.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna639g1396kcal10.3g132.7g89.4g8.3g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218