Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 900g570kcal27g43.2g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)300g96kcal9.9g13.5g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g1578kcal90.4g128.2g76.6g0g
Valittu annoskoko1278g789kcal45.2g64.1g38.3g0g
Annoskoko puolitettuna639g395kcal22.6g32.1g19.2g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716