Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)521g1825kcal62.6g359.7g9.9g26.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen362g2607kcal0g0g289.6g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri17g71kcal0g17.4g0g0g
Vesi362g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g9004kcal125.2g754.2g599g52.2g
Valittu annoskoko1278g4502kcal62.6g377.1g299.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna639g2251kcal31.3g188.6g149.8g13.1g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716