Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g450g766kcal40.5g38.3g49.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g507g304kcal7.6g65.9g0.5g4.6g
Keiju rypsiöljy (Raisio)11g101kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Ruokakerma Valio 5%225g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2658kcal103.8g229.2g145.6g12g
Valittu annoskoko1278g1329kcal51.9g114.6g72.8g6g
Annoskoko puolitettuna639g665kcal26g57.3g36.4g3g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583