Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Herkkusieni säilyke 450g76kcal9.5g0.9g1.4g10.8g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Manteli 113g693kcal27.1g7.4g60.8g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2277kcal79.6g42.2g191.2g44.6g
Valittu annoskoko1278g1138kcal39.8g21.1g95.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna639g569kcal19.9g10.6g47.8g11.2g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.7g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792